fc hermannstadt fără victorie în noul sezon de superliga după remiza cu slobozia (video)

FC Hermannstadt a remizat vineri, 1-1 pe Municipal cu Unirea Slobozia și echipa sibiană rămâne fără succes în noul sezon al SuperLigii.

Doar 3000 de fani sibieni au venit vineri pe Muncipal să susțină pe FC Hermannstadt în duelul cu nou-promovata Unirea Slobozia, revelația startului de sezon în Superliga. Au văzut un joc plăcut, cu multe faze de poartă.

YouTube video

Măldărășanu a făcut trei schimbări în formula de start față de etapa precedentă de la Cluj și i-a titularizat pe Oroian, Ivanov și Markovic.

Sibiul a început în trombă și a punctat din minutul 6, după ce Murgia recuperează și îl lansează pe flancul stâng a lui Ianis Stoica, centrarea acestuia în careu a fost respinsă până la italian, care a înscris cu un șut superb de la 16 metri. Markovic scapă singur pe stânga în minutul 15, dar nu se sincronizează cu Balaure. Apoi, după un corner, Ians Stoica reia din voleu din 6 metri, puțin peste poartă.

fc hermannstadt fără victorie în noul sezon de superliga după remiza cu slobozia (video)
Foto: FC Hermannstadt

Imediat, Unirea are o ocazie mare prin Aganovic, care intră singur în careu, dar șutul său este deviat de Căpușă. Slobozia a desenat frumos la mijloc, a avut posesie și a fost periculoasă și în minutul 33, cu o cascadă de șuturi. Unirea a jucat mai aerisit și a egalat meritat în minutul 40, după o centare din stânga la care Pospielov înscrie cu o lovitură frumoasă de cap, peste Căbuz. A fost 1-1 la pauză, un rezultat just după aspectul jocului.

Imediat după pauză, Măldărășanu face două mutări și intră Biceanu și Chițu și echipa sibiană începe mult mai decisă. După un corner, Murgia trimite cu capul milimetric pe lângă poartă, apoi Balaure încearcă un lob, dar nu reușește. FC Hermannstadt pune treptat stăpânire pe joc și nou-promovata este împinsă în propria jumătate.

fc hermannstadt fără victorie în noul sezon de superliga după remiza cu slobozia (video)

Treptat, elanul sibienilor scade. Afalna este aproape de gol pentru oaspeți în minutul 66, când a tras din întoarcere, din colțul careului de 16 metri, foarte puțin pe lângă poarta sibiană.  Apoi, Bărbuț intră bine în careu, pasează lui Gele, dar fostul atacant de la Șelimbăr trage peste.  Unirea este mai periculoasă spre final și Căbuz mai are o intervenție bună cu piciorul la o reluare din apropierea porții. Pe final, fostul jucător de la FC Hermanstadt, Bărbuț intră tare la Bejan, dar scapă doar cu galben, pentru că VAR nu a intervenit.

S-a terminat 1-1, un rezultat just după aspectul jocului și FC Hermannstadt strânge abia două puncte din trei jocuri. Echipa sibiană suferă la construcție și în faza ofensivă, reușind un sigur șut pe spațiul porții în jocul cu Slobozia, la reușita italianului Murgia. Plecările lui Paraschiv și Sota se resimt și deocamdată aceștia nu pot fi înlocuiți la același nivel. Sibienii și-au propus play-off, dar au nevoie să își ridice considerabil nivelul de joc pentru a ajunge acolo.

FC Hermannstadt: Căbuz – Căpușă, Găman, Bejan, Oroian –  Ivanov (Biceanu 46), Murgia – Balaure, Deaconu (Neguț 57), Ianis Stoica (Jipa 77) – Markovic (Chițu 46). Antrenor: Marius Măldărășanu

fc hermannstadt fără victorie în noul sezon de superliga după remiza cu slobozia (video)

Ultima oră