concerte pe acoperiș”, cel mai îndrăgit festival al filarmonicii sibiu, debutează cu o seară de tango

Solista argentiniană Analia Selis, acompaniată de Mariano Castro la pian și Florentina Ciornei la contrabas, va susține două concerte, de la orele 19.00 și orele 21.00.

Ediția a V-a a festivalului care provoacă artiștii și publicul deopotrivă împărtășească pasiunea pentru muzică într-un spațiu neobișnuit – terasa de pe acoperișul Filarmonicii. Să nu vă faceți nicio grijă! Am voce, energie, iubire și dorință pentru două concerte la rând și abia aștept!”, transmite Analia Selis.

Interesul publicului pentru concertele din cadrul festivalului a întrecut deja toate așteptările. Toate biletele pentru concertele Alexandrei Ușurelu, din 8 august, și Adei Milea, de pe 10 august, au fost de asemenea epuizate, astfel încât organizatorii și artiștii invitați au decis suplimenteze numărul concertelor, pentru a oferi cât mai multor sibieni și turiști ocazia de a se bucura de seri frumoase.

Vă invităm la cea de a V-a ediție a festivalului Concerte pe Acoperiș, din 29 iulie până în 10 august 2024! Cel mai îndrăgit festival al Filarmonicii va transforma singura terasă aflată pe zidul cetății într-o oază muzicală de relaxare pentru serile călduroase de vară. În timp ce savurăm prospețimea muzicii clasice, jazz, canto, rock sau electro, ne vom putea bucura și de o perspectivă unică, panoramică, asupra Sibiului la asfințit” este mesajul dirijorului Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu.

În perioada 29 iulie-10 august, alături de Analia Selis, Ada Milea sau Alexandra Ușurelu, ediția de anul acesta aduce la Sibiu nume sonore precum soprana Elena Moșuc, trupa Partizan, trompetistul norvegian Nils Petter Molvær, unul dintre pionierii „future jazz-ului”, Paula Seling, cvartetul Avantgarde, percuționista niponă Kuniko Kato, Contempo Quartet – supranumit ABBA muzicii clasice” – și grupul irlandez de jazz Ipso Facto.

Programul complet este disponibil pe www.filarmonicasibiu.ro, Filarmonica Sibiu App și Sibiu City App.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Filarmonicii sau online de pe www.iabilet.ro, la prețuri cuprinse între 20 și 120 lei.

Proiectul „Concerte pe Acoperiș”, ediția a V-a, este cofinanțat de Primăria municipiului Sibiu prin Agenda Culturală 2024. Parteneri: Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR), Academia ICon Arts, Autoklass – partener de mobilitate, Dedeman Sibiu, Hotel „Împăratul Romanilor Sibiu, Bere Augusta, RID Lighting, Astra Film.

Ultima oră