un consilier local cere montarea de aparate de aer condiționat în școlile din sibiu: „ne prinde căldura în timpul examenelor”

Un consilier local a propus la ședința ordinară de joi ca municipalitatea să monteze aparate de aer condiționat în liceele din Sibiu.

Monica Muntean, consilier PNL și inspector școlar general adjunct al ISJ Sibiu, a cerut în plenul ședinței de joi să se găsească o soluție pentru candidații care susțin examenele în zilele caniculare. Aceasta a propus să fie montate aparate de aer condiționat în sălile în care au loc aceste testări.

un consilier local cere montarea de aparate de aer condiționat în școlile din sibiu: „ne prinde căldura în timpul examenelor”

„Canicula din ultima vreme a trecut și peste Sibiu, chiar dacă de regulă este ferit de fenomene meteorologice grave. Cu toate acestea, în fiecare an ne prinde căldura în timpul examenelor. Propun ca măcar pentru anul viitor în unitățile de învățământ să avem dotate cel puțin câte 10 săli cu aer condiționat și sistem audio-video pentru că toate examenele, Definitivat, Titularizare, Bac de vară, Bac de toamnă, toate se desfășoară în licee. Ne așteptăm și în luna august la căldură. Trebuie să ne gândim serios la aceste condiții pe care trebuie să le oferim tuturor elevilor, profesorilor și candidaților care dau examene”, a expus Muntean.

Propunerea a fost apreciată de colega ei, Corina Dăncilă, care a fost președintele ședinței.

Ultima oră