șofer din sibiu urmărit ca în filme de poliție mai bine de 10 kilometri. fugea pentru că era rupt de beat
foto: arhivă

Un șofer din municipiul Sibiu s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând o mașină cu o alcoolemie de aproape unu la mie. Mai mult decât atât, șoferul a fugit de polițiști după ce aceștia i-au făcut semn să oprească. „Cursa” s-a terminat după mai bine de 10 kilometri.

”La data de 24 iulie 2024, în jurul orei 21.20, pe DJ 750 C, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, în timp ce acționau pe raza localității Stremț, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism la volanul căruia se afla un bărbat care a ignorat semnalul și și-a continuat drumul.

Polițiștii au urmărit autoturismul, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune și au reușit oprirea acestuia, în condiții de siguranță, pe raza localității Sântimbru.” a transmis Madălina Crișan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Conducătorul auto, un bărbat de 44 de ani din municipiul Sibiu, a fost testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat valoarea de 0,92 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ultima oră