sibiul “respiră” din nou “aer” de meci de cupe europene. corvinul hunedoara joacă joi cu vicecampioana croației pe “municipal” (video)

Corvinul Hunedoara joacă joi, de la ora 20.00, pe Stadionul Municipal din Sibiu prima manșă a turului 2 preliminar din UEFA Europa League, cu NK Rijeka. 

Sibiul este din nou gazda unui meci de UEFA Europa League, după ce săptămâna trecută, pe Municipal s-a jucat Corvinul – Paksi 0-2, rezultat care a adus calificarea trupeu lui Florin Maxim. De această dată, în turul 2, Hunedoara are un adversar mult mai dificil, vicecampioana Croației, Rijeka.

Accesul publicului pe Stadionul Municipal este permis de la ora 18.00 Se mai găsesc circa 2.000 de bilete online pe siteul Bilete.ro, atât la tribune cât și la peluze, accesând aici. Începând cu ora 15.00, tichetele de acces sunt disponibile și la casa de bilete a Stadionului Municipal. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor (sector C1), alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Tichetele achiziționate online pot fi scanate la porți și de pe telefonul mobil! În acest caz, organizatorii roagă spectatorii ca biletul să fie descărcat, în prealabil, de pe adresa de email!

sibiul “respiră” din nou “aer” de meci de cupe europene. corvinul hunedoara joacă joi cu vicecampioana croației pe “municipal” (video)

Pentru ca Hunedoara să obțină dreptul de promovare, Federația i-a amânat primele două etape de Liga 2. În prima etapă, ”corbii” urmau să joace acasă cu Șelimbăr.

CITEȘTE ȘI: CSC Șelimbăr, meci amânat în prima etapă de Liga 2

Cu siguranță, la fel ca la meciul cu Paksi, la Sibiu sunt aștepați mii de fani de la Hunedoara. Echipa de Liga 2 Corvinul a efectuat miercuri seară antrenamentul oficial pe Municipal, iar inițial s-a pregătit pe ”Obor”.

Dacă trece de Rijeka în turul 2 preliminar din Europa League, Corvinul va juca cu învingătoarea duelului Sheriff Tiraspol – Elfsborg în turul trei. Dacă va fi eliminată de Rijeka, Corvinul va juca fie cu Milsami Orhei, fie cu Astana în Conference League.

Florin Maxim: ”Să fim liniștiți și să ne ținem de plan”

Tehnicianul speră ca fanii care vin joi seară la Sibiu să fie un sprijin real pentru echipa sa. ”Suporterii vin la fiecare meci și noi suntem datori să le răsplătim încrederea.  Aici s-ar putea să avem noi un plus. Jucăm acasă, suntem la al patrulea meci oficial, asta s-ar putea să conteze. Nu e foarte simplu să vii din perioada de pregătire și să intri direct într-un meci oficial, un meci în deplasare. Cu suportul publicului, noi trebuie să fim liniștiți și să ne ținem de plan”, a declarat Florin Maxim. Unul din ce mai în vogă tehnicieni români, Maxim a condus Viitorul Șelimbăr în perioada septembrie 2019 – iunie 2021, fără a pierde vreun meci oficial și a dus echipa în Liga 2.

Corvinul Hunedoara – Rijeka va putea fi urmărit la TV pe Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

”Stadionul și gazonul de nivelul Ligii Campionilor”

Croații au ajuns miercuri la Sibiu și au efectuat antrenamentul oficial pe gazonul stadionului Municipal din Sibiu, iar primele impresii au fost unele pozitive. ”Stadionul și terenul sunt la nivelul Ligii Campionilor. Depinde de noi să alergăm și să facem tot posibilul pentru această stemă. A plouat și puțin, așa că va fi mai ușor de jucat”, a spus Zeljko Sopic, antrenorul celor de la Rijeka,

 

Ultima oră