fc hermannstadt aduce în lot un junior de doar 19 ani
FC Hermannstadt a anunțat joi seara că juniorul Ianis Mihart (19 ani) a semnat un contract valabil pentru trei ani. 
După două cantonamente efectuate sub comanda lui Marius Măldărășanu, jucătorul de bandă Ianis Mihart a semnat un contract pentru trei sezoane. Sibiul a pus deja ochii pe tânărul junior din iarnă, când juca în Liga 3, la CSM Focșani. Mihart a făcut cantonamentul de iarnă cu sibienii, dar nu a putut fi transferat la acel moment, deoarece deja jucase în acel sezon la două echipe. A revenit în vară și l-a convins pe Marius Măldărășanu să îl oprească în lot, mai ales că Sibiul suferă numeric pe banda dreaptă. Până acum, Mihart a mai evoluat la CFR Cluj II, Ripensia Timișoara, Metaloglobus București și CSM Focșani.
”Bine ai venit, Ianis Mihart!
 Ianis Mihart este un tânăr fotbalist polivalent, în vârstă de 19 ani. Poate evolua atât ca mijlocaș de bandă, cât și ca fundaș lateral (dreapta). Ianis a fost format la Sport Kids Drobeta Tr.Severin și a mai evoluat până acum pentru C.S. U Craiova, C.F.R.Cluj-Napoca, Ripensia Timișoara, Metaloglobus și C.S.M. Focșani. De asemenea, Ianis a bifat două prezențe pentru Echipa Națională de Fotbal a a României U19 pentru care a marcat un gol. Ianis Mihart a fost alături de noi în cantonamentul de la începutul anului, dar și în cel din presezon, iar prin evoluțiile sale a reușit să (ne) convingă.
 Ianis Mihart a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu FCH, fiindcă suntem un club care investește în/ pentru viitor
Mihart va purta numărul 23 pe tricou” este postarea dată publicității joi seara de FC Hermannstadt.

Ultima oră