câinele tul de la jandarmeria sibiu iese la pensie și caută familie

Tul, câinele care a făcut parte din echipa jandarmilor sibieni, este pregătit să se retragă și să își găsească o familie. Cei interesați să adopte un câine antrenat pentru intervenții, pot depune documentele pentru adopție prin e-mail.

Jandarmeria Sibiu îl oferă spre adopție pe TUL, un Ciobănesc German mascul, în vârstă de opt ani, antrenat pentru patrulare și misiuni de intervenție. TUL este gata să-și găsească o nouă familie.

Dacă doriți să aveți alături acest câine de excepție, puteți depune documentele necesare la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu sau le puteți trimite prin e-mail la relatii_publice@jandarmeriasibiu.ro.

„Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu a demarat procedurile legale în vederea cedării cu titlu gratuit către persoane fizice sau juridice a câinelui de serviciu TUL – rasa Ciobănesc German, sex mascul, născut la 22.07.2015 – specializat în patrulare și intervenție. Cei interesați de adopția lui TUL pot depune documentele necesare la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu sau le pot transmite prin e-mail la adresa relatii_publice@jandarmeriasibiu.ro”, a transmis biroul de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu.

Ultima oră