weekend atractiv în țara colibelor cu drumeții ghidate si yoga la “anii drumeției”

Weekendul următor vine cu o ofertă de neratat lansată celor care doresc noi experiențe în aer liber, alături de ghizii Programului „Anii Drumeției”: 24 de ore în Țara Colibelor, cu studiul aștrilor, sesiune yoga și mic dejun la stână.

Turiștii vor fi îndrumați de  Claudia Popelca, ghid „Anii Drumeției” și voluntar aspirant Salvamont, secondată de astronomul Magda Ienci și instructoarea de yoga Andreea Cenușe.

„Sper ca vremea să ne ajute și să avem parte de un apus minunat în Țara Colibelor, urmat de o noapte înstelată, de-a lungul căreia să putem studia astrele. Este un loc absolut superb din Munții Cindrel, unde și răsăritul este aparte, numai bun pentru o ședință de yoga”, spune Claudia Popelca.

Sibianca Magda Ienci le va vorbi turiștilor atât despre astre, cât și despre cercetările sale din domeniul astroturismului, pentru care a obținut Premiul Special al Juriului la „Games of Science” 2024.

Dimineața,  Andreea Cenușe va deconecta drumeții de la cotidian, invitându-i la meditație și relaxare, de-a lungul unei sesiuni de yoga.

„Se va dormi la cort sau în fân, la o gospodărie de oieri din Țara Colibelor. Micul dejun va fi alcătuit din bucate tradiționale, ca la stână. Apoi, avem și o drumeție pe Dealul Dârjani, de unde vom coborî în Rășinari, prin Fraga. Este un traseu accesibil, cu peisaje de neuitat”, mai spune ghidul Claudia Popelca.

Drumeția este organizată de sâmbătă, 27 iulie, ora 17.00, până în seara de duminică, 28 iulie.

Înscrieri și informații suplimentare: https://aniidrumetiei.ro/drumetie/calatorie-intre-noapte-si-zi-intre-macro-si-micro-cosmos-in-tara-colibelor/

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Judetean Sibiu în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

weekend atractiv în țara colibelor cu drumeții ghidate si yoga la “anii drumeției” weekend atractiv în țara colibelor cu drumeții ghidate si yoga la “anii drumeției”

Ultima oră