se scot la vânzare abonamentele pentru meciurile handbalistelor de la măgura cisnădie
Foto: Sportul Ilustrat

Clubul de handbal feminin Măgura Cisnădie scoate la vânzare abonamentele pentru jocurile de pe teren propriu din sezonul 2024-2025. 

Măgura Cisnădie pune la vânzare începând de joi, 25 iulie, abonamentele valabile la jocurile echipei de campionat și cupă care se vor disputa în Sala Polivalentă din localitate. Prețul unui abonament este de 150 lei. Abonamentele pot fi achiziționate de la sediul Primăriei Cisnădie.
Până în data de 15 august pot cumpăra abonamente doar persoanele care au deținut și în sezonul trecut, acestea putând să își păstreze locul.
După data de 15 august,  abonamentele rămase se vor vinde la liber, fără a se mai ține cont de locurile avute în sezonul trecut.
Noua ediție a Ligii Naționale feminine va debuta pe data de 31 august, când echipa antrenată de Victorina Bora va juca în deplasare, cu Rapid București.
Măgura este echipa cu cea mai slabă vizibilitate din campionat, pe pagina oficială a clubului fiind imposibil de găsit știri sau poze referitoare la echipa feminină de handbal.

Ultima oră