poliția sibiu a primit 3 oferte pentru relocarea sediului. niciuna nu este în centru

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu de pe strada Revoluției va intra într-un proces de modernizare în vederea creșterii eficienței energetice. Polițiștii vor elibera clădirea și se vor muta în chirie. Până acum, potrivit șefului IPJ, s-au găsit trei spații pretabile, însă nu la fel de aproape de centru de cel actual, ci la periferie.

IPJ se află în căutare de spații noi pentru a muta sediul de pe strada Revoluției și intenționează să plătească până la 11.750 de euro pe lună. Șeful IPJ Sibiu a declarat în cadrul  conferinței de presă de miercuri că s-au găsit au primit trei oferte pentru relocarea sediului IPJ.

„În momentul de față nu am găsit pentru niciuna. Pentru sediul IPJ avem trei oferte care au fost depuse până luni. În momentul de față sunt în evaluare. Mutarea depinde de semnarea contractului de execuție cu antreprenorul care va prelua reabilitarea energetică a sediului. Din păcate cele trei opțiuni pentru mutarea sediului IPJ Sibiu nu sunt centrale. Colegii mei, care ocupă corpul B se vor muta, în special structurilor de suport, logistic, financiar, comunicații. Pentru Secția 1 căutăm încă un spațiu care să se plieze pe cerințele noastre”, a declarat Șeful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea.

Imobilul închiriat va trebi să aibă spații pentru birouri – minim 25 de încăperi, cât și un grup sanitar. Locația trebuie să fie accesibilă și să permită accesul autovehiculelor ușoare. Suprafața imobilului trebuie să fie de minimum 900 mp. IPJ are nevoie ca parcarea să aibă minim 10 locuri, potrivit caietului de sarcini.

Citește și: Polițiștii își caută chirie. IPJ va plăti 11.750 euro lunar până la terminarea lucrărilor de modernizare a sediului

 

Ultima oră