hagi, varianta lui burleanu pentru a prelua echipa națională de fotbal a româniei

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF), ar dori să-l aducă pe Gheorghe Hagi în postura de selecționer al echipei naționale a României. Conform informațiilor obținute de GSP.ro, Burleanu intenționează să înceapă negocierile cu Hagi în zilele următoare. Totuși, mutarea ar putea fi complicată din cauza relației tensionate dintre cei doi și a cerințelor ridicate pe care Hagi le-ar putea solicita pentru a părăsi proiectul său de la Farul Constanța.

Kosovo – România, programat pe 6 septembrie, va fi primul meci oficial al naționalei după EURO, iar pe banca „tricolorilor” s-ar putea afla un nou selecționer, înlocuind pe Edi Iordănescu. Dacă Hagi acceptă oferta FRF, Adrian Mutu este favorit să preia funcția de antrenor la Farul Constanța. Mutu, liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, ar putea fi tentat de această oportunitate în fotbalul românesc, în special în cadrul unui proiect în care Hagi a fost extrem de implicat.

În cazul în care Mutu nu va accepta oferta, Mirel Rădoi, fost selecționer al echipei naționale, ar putea fi a doua opțiune pentru Farul.

Gheorghe Hagi a fost întrebat recent despre posibilitatea de a prelua naționala României, dar a evitat să ofere un răspuns clar, menționând că „mai devreme sau mai târziu o să auziți”. Astăzi, va avea loc Comitetul Executiv al FRF, la ora 12:00, și Hagi este considerat varianta preferată de majoritatea oficialilor FRF.

În trecut, Hagi a antrenat naționala României între 2001 și 2003 și a avut experiențe notabile la cluburi precum Galatasaray, Bursaspor și FCSB. Din 2014, Hagi este implicat în proiectul de la Constanța, unde este atât patron, cât și antrenor.

Ultima oră