fără echipaje suplimentare de poliție pe valea oltului după ridicarea restricțiilor de trafic
foto: arhivă

Lucrările de pe Valea Oltului, dintre Boița și Lazaret, vor fi finalizate la termen, iar traficul se va redeschide în 9 august. Șeful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea spune că nu vor lua măsuri suplimentare, față de cele care erau deja luate înainte de închiderea tronsonului de pe Valea Oltului.

În cadrul conferinței de presă de miercuri, 24 iulie, șeful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea spune că o dată cu redeschiderea drumului Valea Oltului nu vor fi mobilizate echipaje suplimentare pentru tronsonul respectiv, ci se vor relua activitățile dinaintea închiderii drumului.

„Ne vom relua modul de acțiune pe care le aveam înainte ca Valea Oltului să se închidă. Probabil că în măsura în care va fi foarte aglomerat să intervenim, dar august este lună de concediu”, a declarat șeful Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, Tiberiu Ivancea.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a precizat marți, în cadrul unei conferințe de presă la Boița, că lucrările avansează într-un ritm susținut și că, cel mai probabil, restricțiile de pe Valea Oltului vor fi înlăturate la termen stabilit, respectiv data de 9 august. (DETALII AICI)

Ultima oră