cum să fii în tendințe cu blugi baggy și wide leg?

Anul acesta, moda a pus confortul mai presus de orice. De astfel, acest aspect îl putem observa în piesele vestimentare regăsite în magazinele de specialitate. Deșii blugii skinny nu se vor demoda prea curând, una dintre tendințele emergente din prezent este chiar antiteza blugilor skinny. Vorbim desigur despre blugii baggy și wide leg. Acești pantaloni largi și confortabili pot fi purtați într-o varietate de ocazii, de la facultate și ieșiri casual, la job și întâlniri elegante. Secretul pentru a fi în tendințe cu acești blugi este să știi cum să-i accesorizezi cu stil. Dacă îi adori și vrei să-i ai în garderobă, descoperă cum poți să faci acest lucru.

Alege blugi baggy potriviți pentru silueta ta

Universul blugilor baggy este infinit. Aceste modele largi se potrivesc pentru orice siluetă. Cu toate acestea, atunci când mergi la cumpărături, este bine să optezi pentru o pereche care se potrivește siluetei tale. Mai precis, alege House Brand – blugi baggy femei care nu sunt excesiv de largi dacă ai o siluetă mai subțire și ești mai mică de înălțime. Combină-i cu tocuri pentru a evita acel efect de “înghițire” a corpului. Pentru siluetele cu șolduri mai late, blugii wide leg ajută la echilibrare proporțiilor. Optează pentru un model într-o nuanță mai închisă pentru a obține un efect de alungire și subțiere.

Combină blugii wide leg cu piese structurate

Atât blugii baggy, cât și cei wide leg, pot fi combinați cu piese structurate pentru a crea un contrast interesant. De exemplu, poartă blugi wide leg cu un top cu decolteu în V și bretele subțiri sau o cămașă ușor oversized pentru un look interesant. Desigur, se integrează perfect în ținute cu hanorace supradimensionate crop top, tricouri și cămăși oversized și jachete bomber.

Optează pentru piesele de încălțăminte potrivite

În general, piesele de încălțăminte dictează tonalitatea întregii ținute. Spre exemplu, poți alege blugi largi dama – House Brand și combina atât cu adidași, cât și cu tocuri. Merg perfect cu balerini, mocasini eleganți simpli, cizme cu vârf ascuțit și toc stiletto, cizme de cowboy sau UGG-uri cu platformă. 

Din garderoba unui adevărat fashionist nu pot lipsi blugii wide leg și baggy. Sunt confortabili, stilați, eleganți, versatili. Sunt perfecți! Și indiferent de preferințele tale vestimentare, poți să fii mereu în tendințe purtând astfel de modele atunci când îi stilizezi corect. În final, cel mai important este să te simți bine în pielea ta, să porți piesele preferate și să îți exprimi personalitatea prin modul în care te îmbraci.

Ultima oră