csc șelimbăr, meci amânat în prima etapă de liga 2

Meciul din prima etapă a Ligii 2, Corvinul Hunedoara – CSC 1599 Șelimbăr a fost amânat de Federația Română pentru o dată care va fi anunțată ulterior. 

CSC 1599 Șelimbăr nu va lua startul în noul sezon de Liga 2 pe 3 august, așa cum era inițial stabilit și va debuta cu jocul din runda a doua, pe 10 august, pe teren propriu, cu Metaloglobus București.

Întrunit marți, Comitetul Executiv  al FRF a decis să amâne primele două jocuri ale Corvinului Hunedoara din Liga 2, pentru a avea timp să treacă pe noul club, unul de drept privat, care permite promovarea în prima ligă.

CITEȘTE ȘI: CSC Șelimbăr a anunțat obiectivul pentru noul sezon în Liga 2

Astfel, Corvinul nu va debuta în Liga 2, ediția 2024-2025, odată cu celelalte echipe, ci FRF îi amână startul în noul sezon până ce hunedorenii pot să își schimbe forma de organizare, din club de drept public într-unul de drept privat. În acest caz, jocul Corvinul – CSC Șelimbăr din prima etapă este amânat pentru o  dată ulterioară, care va fi anunțată după ce hunedorenii își vor încheia parcursul în cupele europene. Deși are CIS pentru noua asociație de drept privat, Corvinul nu își poate modifica forma de organizare cât timp joacă în cupele europene. Cum se cunoaște, Corvinul joacă meciurile de cupe europene pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Cornel Stănilă: ”Ne convine și nu prea”

Amânarea jocului din prima etapă vine ca o mânușă pentru echipa lui Constantin Schumacher, care și-a restructurat complet lotul în această vară și are nevoie de timp pentru a închega jocul. ”Ne convine și nu prea această amânare. Pe de o parte este bine că mai avem o săptămână în plus să ne închegăm, pe de altă parte poate îi prindeam obosiți pe cei de la Corvinul, între meciurile de cupe europene. Rămâne de văzut când va fi reprogramat meciul” a spus directorul clubului, Cornel Stănilă.

”Călăreții roșii” vor disputa primul meci din Liga 2 pe teren propriu, pe 10 august, cu Metaloglobus București. Sâmbătă, echipa lui Constantin Schumacher are programat un joc amical cu Unirea Ungheni.

Program sezonul regular CSC 1599 Șelimbăr: 

 

 

Ultima oră