continental sibiu reconfirmat "cel mai dorit angajator din județul sibiu"

Continental Sibiu a fost desemnat, pentru al doilea an consecutiv, cel mai dorit angajator din județul Sibiu, conform unui studiu realizat de Catalyst Solutions. Această recunoaștere vine după ce, în luna mai, Continental a fost numită “cel mai dorit angajator din România” în sectorul Automotive.

Georgiana Goția, Employer Branding & Communication Leader la Continental Sibiu, explică succesul prin oportunitățile de dezvoltare profesională și proiectele de impact oferite angajaților: “Cred că suntem cel mai dorit angajator pentru oportunitățile de dezvoltare a carierei pe care le oferim și proiectele de impact la care lucrează #PeopleOfContinentalSibiu. Prin concentrarea noastră pe oameni, oferim oportunități de implicare, inițiativă și colaborare și le dăm posibilitatea angajaților să se dezvolte continuu, sporindu-le în același timp sentimentul de apartenență la acest ‘oraș într-un oraș’.”

Anul 2024 marchează 20 de ani de la înființarea Continental în Sibiu, iar această nominalizare subliniază stabilitatea și capacitatea companiei de a se adapta și reinventa.

Topul anual “Cei Mai Doriți Angajatori” realizat de Catalyst Solutions este considerat cel mai complex studiu de acest tip din piața locală, măsurând atractivitatea angajatorilor și oferind o înțelegere a așteptărilor candidaților.

Pentru detalii suplimentare și consultarea întregului top pentru județul Sibiu, vizitați Top Angajatori Sibiu.

Datele la nivel național sunt disponibile la adresa: Catalyst Solutions.

Ultima oră