aft sibiu

Alexandru-Gabriel Crețu, din Darabani, a realizat o performanță remarcabilă în cadrul admiterii la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu. Absolvent al Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, Alexandru a fost admis primul la specializarea Finanțe-Contabilitate, obținând o medie impresionantă de 9,07, scrie presa locală din Botoșani.

Pasionat de cifre, Alexandru a demonstrat excelență atât pe parcursul anilor de liceu, cât și la examenul de bacalaureat și testul de verificare a cunoștințelor. Această reușită reflectă dedicația și munca sa asiduă.

„După patru ani de liceu militar, am ales să urmez cursurile Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” la specializarea Finanțe-Contabilitate. Este o alegere care îmi permite să aduc o contribuție importantă și să mă dezvolt într-un mediu care valorizează responsabilitatea și precizia. Această decizie m-a motivat foarte mult să învăț și, astfel, mi-am obținut locul mult dorit. Sunt recunoscător tuturor pentru sprijinul și îndrumarea oferite,” a declarat Alexandru Crețu.

un tânăr din botoșani, cea mai mare medie de admitere la finanțe-contabilitate la aft sibiu

Ultima oră