starea tânărului implicat în accidentul de pe dn1 la porumbacu de jos. decizie importantă luată de medici

Un accident grav s-a produs vineri noaptea, pe DN1, în Porumbacu de Jos. Două persoane au murit și alte două au ajuns în stare foarte gravă la spital. Starea băiatului de 18 ani este favorabilă, fiind conștient și cooperant.

„Pacientul în vârstă de 18 ani a fost detubat, este conștient și cooperant, însă nu în afara oricărui pericol. Astfel, se află încă sub supraveghere în terapie intensivă, pentru monitorizare și tratament”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Sibiu, Cristina Bălău.

Fata de 17 ani, fiica soților decedați în accidentul teribil, se află în continuare la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

Citește și: Ioana, decedată alături de soțul ei în accidentul de la Porumbacu de Jos, era „pilonul de putere” al Fundației Conservation Carpathia

Reamintim că un șofer de TIR, în vârstă de 40 de ani din județul Arad, care se deplasa pe direcția Brașov – Sibiu, a intrat pe contrasens și a colizionat frontal cu un autoturism în care se aflau șoferul și alți trei pasageri. Din nefericire, șoferul autoturismului și pasagerul din dreapta față au decedat pe loc, prezentând leziuni incompatibile cu viața. Celelalte două persoane din autoturism au suferit vătămări corporale grave. (DETALII AICI)

Citește și: Grav accident rutier pe DN1 în Porumbacu de Jos. Două persoane au murit pe loc, iar alte 3 au fost rănite (foto)

 

Ultima oră