șofer din satu mare prins băut la volan și fără permis pe șoseaua alba iulia din sibiu

Un bărbat de 37 de ani, din județul Satu Mare s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând o mașina pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu fără permis și băut.

”La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 21:50, pe Șos. Alba Iulia din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în județul Satu Mare.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, polițiștii rutieri au constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. ” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere.

Ultima oră