sibienii invitați la o plimbare cu bicicleta pe pista de pe malul cibinului în scop caritabil pentru bolnavii de cancer

Asociația Sus Inima Oncology, în colaborare cu Urban Bike Revolution și Șura Culturală Gușterița, organizează o plimbare cu bicicleta pe malul Cibinului. Participanții au ocazia să sprijine o cauză nobilă prin donații, chiar și cu sume mici, pentru a ajuta persoanele bolnave de cancer.

Evenimentul Bike 4 Cancer din Sibiu, este o inițiativă a comunității care are ca scop sprijinirea pacienților cu cancer prin Sus Inima Oncology. Participanții se vor bucura de o plimbare răcoritoare cu bicicleta de-a lungul pistei de biciclete pitorești de lângă râul Cibin.

„Bike4Cancer este al 3-lea eveniment din proiectul Stop Cancer Stigma al Asociației Sus Inima, având ca scop conștientizarea asupra cancerului, importanța informării despre acest diagnostic și, totodată, strângerea de fonduri pentru activitatea Asociației. Evenimentul este organizat împreună cu Urban Bike Revolution și cu ajutorul Șurii Culturale Gușterița, unde ne vom opri la sfârșitul turului de 12 km prin Sibiu. Așteptăm adulți și copii (copiii nu trebuie să plătească taxa de înscriere) și sperăm să ne adunăm cât mai mulți, pentru ca mesajul să ajungă la cât mai multe persoane”, spune Carmen Chindriș, reprezentantă a Asociației Sus Inima.

sibienii invitați la o plimbare cu bicicleta pe pista de pe malul cibinului în scop caritabil pentru bolnavii de cancer

Detalile evenimentului:

Cursa va avea loc sâmbătă, 27 iulie de la 10:00 la 14:00 și va porni din Piața Mică. După un traseu de 45 de minute, la linia de finish va fi la Șura Culturală bicicliștii vor fi așteptați cu înghețată, apă, limonadă și discuții. Partcipanții sunt invitați să vină cu propria bicicletă, iar ăn cazul în care nu dețin una, pot închiria descărca aplicația (https://bikecity.sibiu.ro/ ) și închiria o bicicletă pentru doar 10 lei pe zi.

Traseu:
Începe în Piata Mică, apoi prin oraș și apoi pe pista de biciclete până la Sura Culturala (Malinului 2). Total 12 km.
Plimbarea vă va duce de-a lungul frumosului râu Cibin, oferind un amestec perfect de exercițiu fizic și apreciere a naturii.

De ce să participați?

Participarea dumneavoastră și fondurile strânse vor susține direct activitățile Sus Inima Oncology. Acest lucru înseamnă mai multe resurse și o îngrijire mai bună pentru cei care se luptă cu cancerul în comunitatea noastră.

Cum să vă înscrieți și taxa de participare:

Taxa de înscriere este de 50 lei per participant adult. Copiii nu plătesc taxă. Donațiile pot fi efectuate online (cont IBAN: RO59BTRLRONCRT0329488001) sau direct la fața locului, fie cu cardul, fie în numerar.

sibienii invitați la o plimbare cu bicicleta pe pista de pe malul cibinului în scop caritabil pentru bolnavii de cancer

Informații suplimentare:

Asigurați-vă că purtați îmbrăcăminte confortabilă și echipament de siguranță. Hidratarea este importantă, așadar participanții trebuie să aibă o sticlă de apă pentru a se hidrata în timpul călătoriei cu bicicleta. Evenimentul este dedicat familiilor.

Ultima oră