policlinica de pe bâlea va fi reabilitată printr-o investiție de aproape 10 milioane lei
Captură Google Maps

Policlinica Stomatologică din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu va fi renovată energetic. Consilierii județeni vor aproba în următoarea ședință proiectul și cheltuielile necesare reabilitării. 

Policlinica Spitalului Județean va fi renovată energetic. Proiectul va primi finanțarea necesară prin Programul Regiunea Centru 2021-2027. 

„Una din clădirile reprezentative aflate în patrimoniul Județului Sibiu este clădirea Policlinicii Stomatologice din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență. Această clădire necesită investiții în vederea îmbunătățirii performanței energetice. Proiectul a fost depus la finanțare în cadrul Programului Regiunea Centru 2021-2027 Prioritatea 3 – O regiune cu comunități prietenoase cu mediu (…). Proiectul a obținut 82 de puncte în etapa de evaluare tehnică și financiară, prin urmare a intrat în etapa de contractare”, se arată în referatul de aprobare atașat proiectului de hotărâre. 

Renovarea energetică a policlinicii va costa aproape 10 milioane de lei cu tot cu TVA, iar contribuția Consiliului Județean va fi de 245.452,94 lei. 

Ultima oră