părinții unui băiat din blăjel se tem ca fiul lor va avea aceeași soartă ca tânărul ucis la arpașu de jos

Părinții unui tânăr din Sibiu se tem pentru viața fiului lor. Victor ar fi fugit împreună cu iubita lui din cauza amenințărilor și presiunile pe care părinții fetei le-ar fi pus asupra lui.

Victor Clopotar a plecat cu iubita lui, Maria Căldărar, adolescenta dată dispărută de mai multe ori de către propria familie. Părinții lui Victor spun că băiatul a fost amenințat cu moartea de către părinții fetei, verișori primari cu tatăl fetei care a comis crima în Arpașu de Jos. După cele întâmplate zilele trecute, familia lui Victor se tem ca ful lor să nu fie a doua victimă. Mai mult, spun că pe copilul cel mic l-au retras de la școală de frică.

„Copiii, Victor și Maria, sunt plecați din cauza părinților ei. Mă sună și îmi spun că sunt bine. Lui Victor îi e frică să se întoarcă acasă pentru că îi e teamă să nu fie omorât de tatăl fetei. I-au zis că dacă îl văd pe stradă, îi dau un glonț în cap și pe fată au zis că o leagă cu câinii. Mi-e teamă că după cele întâmplate în Arpașu să nu îmi omoare băiatul pentru că mi-au zis că îl ucid și se spală cu sângele lui pe mâini. Oriunde mergem ne este frică de familia fetei că ne pot face rău. Au intrat și peste noi în curte. Pe băiatul cel mic nu l-am mai dat la școală. Noi am dat imaginile la Poliție și am depus plângere”, a spus mama băiatului.

Maria Căldărar a fost dată dispărută de mai multe ori de către părinți. Ea, însă, ar fi fugit de bună-voie cu băiatul pe care îl iubește, Victor. În urmă cu doi, tânăra a apărut într-un videoclip postat pe Facebook alături de prietenul ei, în care spunea că este bine.

Mama fetei spune că părinții lui Victor mint. „Nu este adevărat ce au declarat părinții băiatului. Fata este căutată de poliție. Părinții băiatului spun că nu știau de fată. Cum au ajuns doi minori în străinătate. Nu pot să îi transmit nici la mulți ani. Noi nu am amenințat. Vreau să se ia măsuri la Porumbacu de Jos”, a declarat mama băiatului, Veta Căldărar.

Citește și: Adolescentă din Porumbacu de Jos, dispărută – Maria Căldărar este căutată de familie și poliție

 

 

Ultima oră