echipa feminină academia de fotbal măgura, în pericol să nu joace în superliga datorită lipsei de bani
Foto: Noi suntem Hermannstadt
Academia de Fotbal Măgura a acceptat invitația Federației de Fotbal de a juca sezonul viitor în SuperLiga feminin, dar nu a strâns încă bugetul necesar pentru a face față cu brio acestei provocări.
Conducerea Academiei Măgura face un apel la adresa autorităților locale și județene, dar și la sponsorii care pot ajuta echipa feminină de fotbal, care din toamnă va juca în Superliga feminină. În sezonul trecut, echipa pregătită de Octavian Budică a terminat pe locul 3 în seria de Liga 2, dar a fost invitată la SuperLiga după retragerea mai multor echipe din primul eșalon.
”Cu mândrie vă anunțăm că Academia Măgura are singura echipă din județul Sibiu care joacă în Liga 1 feminin!
Deși jucăm la Cisnădie, noi avem sediul social la Sibiu unde în ultimii ani am cerut finanțare din partea Primăriei Sibiu și din păcate cererile noastre nu au avut succes!
Este un moment deosebit pentru comunitatea noastră și pentru fotbalul local, mai ales că majoritatea jucătoarelor noastre sunt din Sibiu. Pentru a continua să performăm la cel mai înalt nivel, avem nevoie de susținerea voastră financiară, dar și de ajutorul autorităților locale. Fiecare contribuție, oricât de mică, ne va ajuta să ne atingem obiectivele și să aducem cât mai multe victorii acasă.
Vă mulțumim pentru sprijinul vostru și vă așteptăm alături de noi la meciuri! Am reprezentat FC Hermanstadt cu mândrie în Liga 2-a, din păcate în Liga 1 am trecut la un alt nivel, în care și costurile sunt altele!
Împreună, putem realiza lucruri mărețe!” este postarea dată publicității de Academia de Fotbal Măgura.
Superliga feminină va începe pe 25 august și are la start opt echipe, care vor juca sistem sezonul regular, apoi play-off și play-out.
echipa feminină academia de fotbal măgura, în pericol să nu joace în superliga datorită lipsei de bani
Foto: Noi suntem Hermannstadt

Ultima oră