două case de pe calea dumbrăvii, demolate pentru construirea unui bloc

Un nou bloc ar urma să fie construit pe Calea Dumbrăvii, în urma demolării a două case. Sibienii pot trimite sugestii cu privire la intenția de elaborare a Planului Urbanistic de Detaliu (PUD). 

Sibienii sunt invitați să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare a „Planului Urbanistic de Detaliu – Desființare construcții existente, construire imobil S+P+3+Er – Servicii, spații comerciale și locuințe în municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 79, 79A”, în perioada 22.07.20224 – 05.08.2024. Observațiile sibienilor sunt necesare în vederea stabilirii cerințelor de elaborare a PUD-ului. 

Spații comerciale și apartamente

Potrivit documentațiilor publicate pe site-ul primăriei, două case de pe Calea Dumbrăvii ar urma să fie demolate pentru a putea fi construit un bloc cu un regim de înălțime S+P+3+Er. Terenul pe care va fi ridicat blocul are o suprafață de 899 metri pătrați.

două case de pe calea dumbrăvii, demolate pentru construirea unui bloc
Casele ce urmează să fie demolate

Imobilul va avea un subsol tehnic și garaje auto, la parter și la primul etaj se vor regăsi spații pentru servicii și comerț, iar etajele 2, 3 și cel retras vor găzdui 7 apartamente.

În total, vor fi amenajate 16 locuri de parcare, toate la subsolul imobilului. 

Ultima oră