am aflat cauza principală a producerii accidentului cu 2 morți de pe dn1 de la porumbacu de jos

Accidentul grav de vineri noapte, de pe DN1, în localitatea Porumbacu de Jos s-ar fi produs din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum. În urma impactului doi soți au murit și doi pasageri aflați în mașină au fost răniți grav.

Vineri seară, în jurul orei 23:30, pe DN1 în localitatea Porumbacu de Jos, a avut loc un accident rutier grav în care au fost implicate un autocamion și un autoturism. Accidentul a implicat cinci persoane, dintre care patru au rămas încarcerate. Echipele de intervenție au demarat rapid manevrele de descarcerare, însă, din păcate, în urma impactului, două persoane au fost declarate decedate la fața locului, eforturile salvatorilor fiind fără rezultat.(DETALII AICI)

Potrivit surselor Ora de Sibiu, șoferul TIR-ului a pierdut controlul mașinii după ce nu a adaptat viteza la condițiile de mers. Acesta ar fi lovit bordura, după care a intrat în mașina în care se afla familia din Brașov. În urma impactului puternic, două persoane și-au pierdut viața, iar doi tinerii, pasageri în mașină, au fost grav răniți.

Citește și: Grav accident rutier pe DN1 în Porumbacu de Jos. Două persoane au murit pe loc, iar alte 3 au fost rănite (foto) 

Citește și: Starea victimelor implicate în accidentul de vineri seară de pe DN1 la Porumbacu de Jos. Unul dintre pasageri, în stare foarte gravă la spital 

 

Ultima oră