ioana, decedată alături de soțul ei în accidentul de la porumbacu de jos, era „pilonul de putere” al fundației conservation carpathia
Sursa foto: Fundația Conservation Carpathia
Un accident grav s-a produs vineri noaptea, pe DN1 în Porumbacu de Sus. În accidentul teribil doi soți și-au pierdut viața pe loc. Ioana era pasager în dreapta când s-a întâmplat cumplitul accident. În vârstă de 50 de ani, femeia era „pilonul de putere” în cadrul Fundației Conservation Carpathia, organizație implicată în conservarea zonelor mari împădurite.

Potrivit polițiștilor, Ioana și soțul acesteia sunt din Brașov. Șoferul decedat avea 52 de ani, iar femeia avea 50 de ani. Colegii Ioanei Săvulescu au trimis un mesaj de adio pe pagina de facebook a Fundației Conservation Carpathia.

Cu inima zdrobită anunțăm pierderea tragică a Ioanei Săvulescu, directorul juridic al fundației noastre. O așteptam luni să ne împărtășească poveștile din vacanță, însă drumul Ioanei și al soțului ei a fost schimbat înspre alte lumi de către un TIR. Este extrem de dureros pentru noi, oamenii din Fundația Conservation Carpathia. Am pierdut o prietenă bună și o persoană cu care am pornit la drum în acest proiect în urmă cu 13 ani.
Ioana a fost un pilon de putere, bunătate și pasiune pentru Munții Făgăraș, o persoană care ne-a ajutat și ne-a dat sfaturi când am avut nevoie, o persoană care a crezut că putem lăsa ceva mai bun aici, și care acum ne lasă cu un gol imens. Gândurile noastre sunt alături de familia ei, a cărei durere depășește orice imaginație. Vor trece zile sau săptămâni până când vom înțelege cu adevărat că Ioana nu se va mai întoarce. Mulțumim, Ioana, pentru toată munca depusă, pentru răbdare, pentru pasiune, pentru onestitate și pentru sinceritate. Odihnește-te în pace, Ioana!”, se arată în postarea de pe facebook.

Accidentul s-a produs după ce șoferul de TIR, în vârstă de 40 de ani din județul Arad, care se deplasa pe direcția Brașov – Sibiu, a intrat pe contrasens și a colizionat frontal cu un autoturism în care se aflau șoferul și ceilalți trei pasageri.

Citește și: Grav accident rutier pe DN1 în Porumbacu de Jos. Două persoane au murit pe loc, iar alte 3 au fost rănite (foto) 

Citește și: Starea victimelor implicate în accidentul de vineri seară de pe DN1 la Porumbacu de Jos. Unul dintre pasageri, în stare foarte gravă la spital 

Ultima oră