bărbat din orlat, rupt de beat și fără permis de conducere, reținut după ce a făcut accident cu mașina
Sursa: ziarulromanesc.de

Un bărbat  din Orlat a fost reținut de polițiștii rutieri pentru numeroase infracțiuni la regimul rutier după ce a făcut accident. Mai mult bărbatul era băut și nu avea permis de conducere.

Polițiștii sibieni transmit că un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Orlat, a fost reținut astăzi de către polițiștii rutieri pentru infracțiuni la regimul rutier și vătămare corporală din culpă.

În fapt, în această dimineață, în jurul orei 05:45, polițiștii rutieri au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Orlat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că, un localnic în vârstă de 47 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe str. Victoriei din Orlat, ar pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar intrat în coliziune cu un autoturism parcat, oprindu-se în poarta unui imobil.

În urma accidentului, fiul său aflat pe locul din dreapta față, în vârstă de 25 de ani, a fost ușor rănit.

În urma testării șoferului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Testarea cu aparatul etilotest a fost fost de asemenea pozitivă, rezultatul indicat de aparat fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul  a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge.

Totodată, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, nefiind posesor de permis de conducere.

Având în vedere cele constatate, în urma probatorului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Ultima oră