starea victimelor implicate în accidentul de vineri seară de pe dn1 la porumbacu de jos. unul dintre pasageri, în stare foarte gravă la spital

Un accident grav s-a produs vineri noaptea, pe DN1, în Porumbacu de Jos. Două persoane au murit și alte două se află în stare foarte gravă la spital.

În urma accidentului rutier grav din Porumbacu de Jos, tânărul de 18 ani, pasager al autoturismului, este intubat, ventilat mecanic și sedat.

„Tânărul în vârstă de 18 ani a fost adus în cursul nopții la Unitatea de Primiri Urgențe, în stare gravă. Este internat în prezent în cadrul Secției BMF, la Anestezie și Terapie Intensivă. Din păcate, starea sa este în continuare foarte gravă, este intubat ventilat mecanic și sedat”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Cristina Bălău.

Tânăra de 17 ani, pasageră în autoturismul implicat în accident este internată la ATI. „Adolescenta implicată în accidentul rutier de azi noapte se află internată în secția ATI a spitalului nostru. Este conștientă, stabilă respirator și hemodinamic, dar prezintă multiple leziuni traumatice la nivelul toracelui și abdomenului. Rămâne sub supraveghere și tratament, dar zilele următoare sunt decisive din punct de vedere a evoluției”, a transmis medicul Ioana Mătăcuță, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Sibiu.

Șoferul TIR-ului este în stare bună și urmează tratament. „De asemenea, un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost adus la SCJU Sibiu în același timp, având o plagă la coapsa stângă, fiind preluat de medicii din Unitatea de Primiri Urgențe, pentru tratament și investigații amănunțite”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență.

Reamintim că un șofer de TIR, în vârstă de 40 de ani din județul Arad, care se deplasa pe direcția Brașov – Sibiu, a intrat pe contrasens și a colizionat frontal cu un autoturism în care se aflau șoferul și alți trei pasageri. Din nefericire, șoferul autoturismului și pasagerul din dreapta față au decedat pe loc, prezentând leziuni incompatibile cu viața. Celelalte două persoane din autoturism au suferit vătămări corporale grave. (DETALII AICI)

Citește și: Grav accident rutier pe DN1 în Porumbacu de Jos. Două persoane au murit pe loc, iar alte 3 au fost rănite (foto)

Ultima oră