soții decedați și pasagerii grav răniți în accidentul de pe dn1, în porumbacu de jos, sunt din brașov

Un accident grav s-a produs vineri noapte, pe DN1, în Porumbacu de Jos. Cele două persoane care au murit pe loc în urma impactului erau soț și șoție. Toți pasagerii din autoturism erau din Brașov.

Vineri seară, în jurul orei 23:30, pe DN1 în localitatea Porumbacu de Jos, a avut loc un accident rutier grav în care au fost implicate un autocamion și un autoturism. Accidentul a implicat cinci persoane, dintre care patru au rămas încarcerate. Echipele de intervenție au demarat rapid manevrele de descarcerare, însă, din păcate, în urma impactului, două persoane au fost declarate decedate la fața locului, eforturile salvatorilor fiind fără rezultat.

Potrivit polițiștilor, atât persoanele decedate, cât și restul pasagerilor grav răniți sunt din Brașov. Șoferul decedat avea 52 de ani, iar pasagera din dreapta era soția acestuia și avea 50 de ani. Pasaggerii din spate, răniți și ei grav în accident sunt o tânără de 17 ani și un băiat de 18 ani.

Accidentul s-a produs după ce șoferul de TIR, în vârstă de 40 de ani din județul Arad, care se deplasa pe direcția Brașov – Sibiu, a intrat pe contrasens și a colizionat frontal cu un autoturism în care se aflau șoferul și ceilalți trei pasageri.

Citește și: Grav accident rutier pe DN1 în Porumbacu de Jos. Două persoane au murit pe loc, iar alte 3 au fost rănite (foto) 

Citește și: Starea victimelor implicate în accidentul de vineri seară de pe DN1 la Porumbacu de Jos. Unul dintre pasageri, în stare foarte gravă la spital 

 

 

Ultima oră