accident pe dn14, în șeica mare, cu trei răniți
Sursa foto: Arhivă

Un accident a avut loc sâmbătă seara, pe DN14, la intrarea în localitatea Șeica Mare. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital.

„Polițiștii rutieri intervin la un autoaccident produs pe DN14, la intrarea în localitatea Șeica Mare, dinspre Sibiu, km 30+100m. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul ca, într-o curbă, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile meteo-rutiere, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Șoferul și alți doi pasageri au suferit vătămări corporale în urma coliziunii. Traficul rutier în acest moment este blocat. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

La fața locului pompierii sibieni s-au mobilizat cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere și ⁠un echipaj SAJ.

„La fața locului au fost găsite trei persoane încarcerate. S-au efectuat manevre de descarcerare, fiind vorba despre trei bărbați, conștienți.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a suferit o fractura la nivelul membrului inferior, un bărbat în vârstă de 21 de ani care a suferit un traumatism cranian și un minor în vârstă de 14 ani care a suferit un traumatism deschis, aceștia sunt transportați la UPU Sibiu”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Ultima oră