zborurile de pe aeroportul din sibiu afectate de pana globală de sisteme it
Sursa foto: Aeroportul Internațional Sibiu

O avarie globală într-un serviciu de cloud Microsoft lasă sute de avioane la sol și paralizează companii din toată lumea. Nici aeroportul din Sibiu nu este ocolit de problema serviciului Microsoft, reprezentanții aeroportului anunțând modificări ale orarelor de zbor.

Mai multe zboruri spre și dinspre Sibiu sunt afectate vineri de o avarie globală într-un serviciu de cloud Microsoft. Reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu anunță că vor fi schimbări în program, iar mai multe zboruri ale companiei Wizz Air au fost afectate.

Citește și: Aplicațiile Wizz Air afectate de pana globală sistemului IT Microsoft. Dacă ai zbor, trebuie să ajungi cu cel puțin 3 ore înainte la aeroport

„În contextul întreruperii globale a serviciilor IT este posibil să apară modificări ale orarelor de zbor atât pentru sosirile, cât și pentru plecările de la SBZ. Pe parcursul zilei de astăzi acest context a afectat zborurile Wizz Air. Sfătuim toți pasagerii să își verifice orarul zborurilor direct cu companiile aeriene sau agențiile de turism respective”, transmit reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu.

Citește și: O avarie globală într-un serviciu de cloud Microsoft lasă sute de avioane la sol și paralizează companii din toată lumea

 

 

Ultima oră