sibiancă traficant de droguri arestată. vindea cristal cu 300 de lei doza (foto)
foto SIMBOL

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, în colaborare cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Biroul Teritorial Sibiu, au arestat o femeie suspectată de trafic de droguri de mare risc.

 

”În perioada 2022 – 2023, femeia ar fi procurat, deținut și comercializat droguri cunoscute sub denumirea de cristal, precum și alte substanțe de mare risc (4-CMC), vândute la prețuri între 200 și 300 lei pentru o doză. Percheziția domiciliară efectuată a condus la descoperirea a 48 de pliculețe cu substanță cristalină, un cântar de precizie și alte obiecte relevante pentru anchetă.

Pe 18 iulie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea femeii, iar astăzi Tribunalul Sibiu a decis arestarea la domiciliu a acesteia pentru 30 de zile, având în vedere că are în îngrijire un minor.” transmite Poliția Sibiu.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale Sibiu și Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. Femeia beneficiază de toate drepturile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală și de prezumția de nevinovăție pe parcursul întregului proces.

sibiancă traficant de droguri arestată. vindea cristal cu 300 de lei doza (foto)

Ultima oră