escapadă de patru zile în transilvania: drumeții, muzeul astra și relaxare la carpentiere arena

Orașul Sibiu rămâne în topul celor mai vizitate din țară. Turiștii care ajung în orașul transilvănean au numeroase opțiuni în ceea ce privește petrecerea timpului liber, dar și variante în vederea cazării. Carpentiere Arena este considerată una dintre cele mai apreciate cazări din județ datorită facilităților, preparatelor delicioase, dar și datorită personalului prompt.

Transilvania reprezintă un magnet pentru turiști. Istoria, peisajele montane, obiectivele turistice și gustul autentic al mâncării sunt principalele motive pentru care cei mai mulți aleg centrul țării pentru un sejur de relaxare. Într-o vacanță de patru zile în Transilvania poți să te bucuri de natură, să te relaxezi și poți să vizitezi cele mai cunoscute puncte turistice precum Muzeul Astra, Muzeul Brukenthal sau Cetatea Alba Carolina.

Prima zi de vacanță cu drumeții și vizită la Muzeul Astra

Oaspeții care optează pentru o vacanță în Sibiu pot începe cu vizitarea celor mai atractive puncte turistice din județ. Dacă ești cazat la Carpentiere Arena, înseamnă că ești și aproape de natură, ideal pentru a merge în drumeții în zona Păltinișului, departe de caniculă și agitația din oraș.

Atunci când soarele nu mai este atât de puternic, turiștii pot vizita Muzeul Astra din Sibiu, la doar câteva minute cu mașina de unitatea de cazare. Dacă te afli la Muzeul Astra, trebuie neapărat să vizitezi și Grădina Zoologică, mai ales dacă ești cu copiii în vacanță. Muzeul Brukenthal poate reprezenta o altă opțiune în ceea ce privește vizitarea principalelor obiective turistice din Sibiu.

Ziua a doua de vacanță, pe Valea Avrigului

Valea Avrigului este o zonă turistică din județul Sibiu bine dezvoltată și reprezintă o atracție atât pentru adulți, cât și pentru cei mici. În această zonă frumoasă de munte poate fi vizitat Palatul Brukenthal, construit între anii 1778–1788 în stilul barocului târziu, după modelul palatelor vieneze.

Castelul de Lut de pe Valea Zânelor din Porumbacu de Sus este recunoscut ca fiind un loc inedit în țară și care merită să fie vizitat dacă te afli în vacanță în Transilvania.

Ziua a treia a sejurului, petrecută la Cetatea Alba Carolina

Cetatea Alba Carolina este cea mai mare cetate din România și este locul ideal dacă vrei să te întorci în timp. De asemenea, este și un mod perfect de a-ți petrece timpul cu familia, având posibilitatea să închiriezi biciclete.

O altă opțiune de a petrece a treia zi de sejur este să te bucuri de peisajele inedite pe unul dintre cele mai frumoase trasee din țară, Transalpina.

Relaxare la saună, în a patra zi de sejur

După trei zile pline, a patra este dedicată relaxării în cadrul vilei de patru stele Carpentiere Arena. Cazarea din Mărginimea Sibiului dispune de o piscină exterioară încălzită în perioada mai – septembrie, o saună și un ciubăr din lemn. Aceste facilități asigură oaspeților o experiență de wellness în mijlocul naturii, perfectă pentru detensionare și revitalizare.

Cei care vor să petreacă o vacanță în inima Transilvaniei sunt așteptați la Carpentiere Arena. Hotelul dispune de 24 de camere de lux, spațioase, elegante și cu dotări de excepție. Rezervările se fac la numărul de telefon 40 (740) 053 350. Fii la curent cu noutățile urmărind paginile de facebook și instagram.

Ultima oră