sabău ia peste picior pe fc hermannstadt înainte de meciul de duminică. “nu vreau să jignesc!”

U Cluj joacă duminică, de la ora 19:00, pe teren propriu cu FC Hermannstadt, iar antrenorul ”șepcilor roșii”, Ioan Ovidiu Sabău desconsideră echipa sibiană. 

După ce U Cluj a tot câștigat în ultimele două sezoane cu FC Hermannstadt, Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul ”șepcilor roșii” cere echipei sale să nu mai piardă puncte în jocurile cu formațiile care nu sunt favorite la play-off. Fără îndoială, fostul internațional nu vede Sibiul printre echipele candidate la un loc de play-off.

”Mă aștept să nu mergem cu superstiții la meciul cu Hermannstadt, că am tot câștigat. Să nu mai pierdem puncte importante cu echipele ce nu mai sunt favorite la play-off. Cu echipele așa-zise care nu sunt de play-off, ne-am încurcat. Nu vreau să jignesc! Trebuie să fim mai echilibrați la astfel de jocuri, să nu ne avântăm, să nu considerăm că adversarul nu ne poate pune probleme. Venim după un rezultat bun cu FCSB, n-am arătat rău cu campioana României, ar trebui să avem un moral bun”, a comentat Ioan Ovidiu Sabău într-o conferință de presă susținută vineri. În sezonul trecut, Sibiul a terminat pe locul 9, cu 34 de puncte, iar U Cluj a fost pe 10, cu 33 de puncte.

Meciul U Cluj – FC Hermannstadt este programat duminică, de la ora 19.00, pe Cluj Arena.

Ultima oră