s-au pus în vânzare biletele pentru meciul corvinul-rijeka de la sibiu

Corvinul Hunedoara a pus în vânzare online biletele pentru meciul din manșa tur a turului 2 preliminar din UEFA Europa League, cu Rijeka (Croația), programat joi, de la ora 20.00, la Sibiu. 

Prețul biletelor a rămas același ca la partida din primul tur al UEFA Europa League, cu Paksi (Ungaria). Astfel, costul biletelor diferă în funcție de zonă, după cum urmează: Tribuna 1- 70 lei, Tribuna 2 – 60 lei, Peluze – 40 lei. Biletele pot fi achițzionate accesând acest link.

Casa de bilete a Stadionului Municipal va fi deschisă joi, în ziua meciului, începând cu ora 15.00, dacă nu se vor epuiza toate tichetele.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor (sector C1), alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie introduse în comandă, pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor au acces gratuit la meci, pe baza prezentării certificatului de încadrare în handicap și a datelor de contact la adresa de e-mail office@bilete.ro.

Tichetele achiziționate online pot fi scanate la porți și de pe telefonul mobil, caz în care spectatorii sunt rugați să descarce în prealabil biletul primit pe email!

Peste 9.000 de spectatori au fost prezenți joi la returul din turul 1 preliminar Corvinul – Paksi de la Sibiu, câștigat de maghiari cu 2-0.  Hunedoara s-a calificat în turul 2, deoarece câștigase manșa tur cu 4-0.

 

Ultima oră