ministrul transporturilor a anunțat când se redeschide valea oltului: „lucrările sunt în grafic” (video)

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a declarat vineri, la Timișoara, că lucrările de pe Valea Oltului se desfășoară conform planului, subliniind că defrișările pe timp de noapte nu sunt posibile, chiar și cu resurse suplimentare. Ministrul a menționat că, în ciuda opiniilor critice și declarațiilor populiste, aceste restricții sunt absolut necesare.

Grindeanu a anunțat că va inspecta personal stadiul lucrărilor marți, 23 iulie, la două săptămâni de la impunerea restricțiilor. Potrivit raportului de ieri, lucrările sunt realizate în proporție de aproximativ 40%, iar circulația va fi reluată pe 9 august, conform planificării, citează Agerpres.

Ministrul a criticat declarațiile populiste și a accentuat că acestea nu contribuie la soluționarea problemelor practice. De asemenea, el a subliniat că declarațiile de acest tip, similare celor ale unor formațiuni politice precum PP-DD și AUR, nu vor aduce câteva voturi și trebuie ignorate.

În aceeași zi, Grindeanu a participat la semnarea contractului pentru finalizarea drumului de legătură între A1 și DN 69.

Ultima oră