familia unui bărbat primește 2 milioane de dolari despăgubiri după ce acesta a murit din cauza unui duș fierbinte la un motel

Familia unui bărbat primește despăgubiri de 2 milioane de dolari după un acesta a murit din cauza unui duș la motel din Kentucky, cu apă extrem de fierbinte.

Majoritatea adulților suferă arsuri de gradul trei dacă sunt expuși la apă la 65 de grade Celsius, chiar și timp de două secunde.

Incidentul a avut loc pe 19 noiembrie 2021, la o zi după ce Alex Chronis s-a cazat la motelul Econo Lodge din Erlanger, Kentucky. A făcut un duș și a fost „aproape imediat <bombardat> cu apă fierbinte care l-a doborât pe podeaua căzii de duș”, relateză Business Insider.

În dosar se arată că temperatura apei a depășit 65 de grade Celsius.

Chronis a suferit arsuri de gradul trei, din care nu și-a revenit niciodată complet.

Juriul a constatat că proprietarul motelului nu a exercitat „grija obișnuită” în inspectarea și menținerea camerei de motel într-o „stare de siguranță rezonabilă” pentru oaspeți, potrivit The Enquirer din Cincinnati.

Potrivit The Enquirer, Chronis a folosit inițial medicamente fără prescripție medicală pentru arsuri, înainte de a merge să lucreze la un festival local de produse alimentare. Ulterior, el a ajuns la spital, și, contrar sfatului medicului, s-a întors la muncă.

Chronis s-a întors la spital în termen de două zile și a rămas acolo timp de aproximativ cinci luni. În timpul spitalizării, el a suferit numeroase proceduri medicale, inclusiv grefe chirurgicale pentru răni. El a mers la un alt spital în iunie 2022, dar în cele din urmă a murit din cauza rănilor, pe 19 iunie 2022.

Ultima oră