clauza secretă din contractul de împrumut al lui jovan markovic de la universitatea craiova
Sursa Foto: Facebook "FC Hermannstadt"

FC Hermannstadt are o clauză în contractul de împrumut al lui Jovan Markovic de la Universitatea Craiova prin care poate primi procente dintr-o eventuală vânzare a atacantului. 

Finanțatorul formației din Bănie, Mihai Rotaru a dezvăluit că FC Hermannstadt ar urma să primească procente dintr-o eventuală vânzare ulterioară a lui Jovan Markovic. Condiția pentru ca această clauză să devină activă este ca Markovic să joace la Sibiu în acest sezon un anumit număr de minute.

CITEȘTE ȘI: Jovan Markovic la prima declarație de la venirea sa la Sibiu. ”Vreau să marchez minim 10 goluri”

„Markovic nu a avut continuitate. Şi-a dorit să joace, a insistat, a zis că vrea să demonstreze că e cel mai bun din România ca atacant, la Sibiu a fost dorit şi să fie o carte câştigătoare, win-win. Cred că a făcut o alegere foarte bună la Sibiu, e împrumutat pe un an de zile. Nu există clauză de cumpărare, există avantaje pentru Sibiu, la un număr de minute jucate, dar noi vrem să depăşească stadiul actual şi să joace. Sibiul i-a oferit un salariu bun, iar totul depinde de evoluţia lui din acest an. E un aranjament economic cu procente pentru Sibiu la o posibilă revânzare, dacă va juca un anumit număr de minute” a spus Mihai Rotaru la Prima Sport.

Jovan Markovic va avea posibilitatea de a debuta la Sibiu în următorul meci pe care gruparea lui Marius Măldărășanu îl va disputa, în deplasarea de la Cluj-Napoca, în fața Universității.

clauza secretă din contractul de împrumut al lui jovan markovic de la universitatea craiova
Sursa Foto: Facebook „FC Hermannstadt”

Ultima oră