aur pentru sportivii medieșeni la „jocurile internaționale ale copiilor“ din mexic (foto)

Tinerii sportivi medieșeni din delegația prezentă la Jocurile Internaționale ale Copiilor (JIC) au obținut primele rezultate la competițiile desfășurate până în acest moment.

 Astfel, în proba de atletism, Alexandra Cozan a câștigat medalia de aur la proba de 400 de metri, Denisa Câmpean s-a clasat pe locul 3 în finala B de 800 de metri (locul 11 la general), iar Mara Ibășfălean a obținut locul 5 în aceeași finală și locul 13 în clasamentul general. 

Fotbaliștii medieșeni s-au clasat pe locul 6 în urma meciurilor disputate, iar la disciplina tenis de câmp, medieșeanul Krisztian Daniel Nicolae va disputa meciul pentru locurile 3 – 4 la dublu.

Îi felicităm pentru rezultatele obținute pe toți membrii delegației medieșene la Jocurile Internaționale ale Copiilor, eveniment care se desfășoară în acest an în localitatea mexicană Leon. 


aur pentru sportivii medieșeni la „jocurile internaționale ale copiilor“ din mexic (foto) aur pentru sportivii medieșeni la „jocurile internaționale ale copiilor“ din mexic (foto) aur pentru sportivii medieșeni la „jocurile internaționale ale copiilor“ din mexic (foto) aur pentru sportivii medieșeni la „jocurile internaționale ale copiilor“ din mexic (foto) aur pentru sportivii medieșeni la „jocurile internaționale ale copiilor“ din mexic (foto)

Ultima oră