aplicațiile wizz air afectate de pana globală sistemului it microsoft. dacă ai zbor, trebuie să ajungi cu cel puțin 3 ore înainte la aeroport
Sursa foto: Facebook/ Sibiu international Aeroport

Wizz Air, la fel ca toate companiile aeriene, se confruntă cu dificultăți tehnice extreme cauzate de întreruperea sistemelor IT globale provocate de o defectiune de soft la Microsoft. Compania anunță clienții că se pot confrunta cu perturbări în întreaga rețea, iar serviciile de pe website și aplicațiile mobile sunt temporar indisponibile.

Serviciile online afectate includ:

  • Website-ul și aplicația mobilă Wizz Air
  • Sistemul de rezervare
  • Sistemul de check-in online și afișarea cărții de îmbarcare
  • Centrele de contact – rezervări noi și modificări ale celor existente

În timpul acestei întreruperi a serviciilor, Wizz Air oferă check-in gratuit la aeroport. Prin urmare, pasagerii sunt sfătuiți să ajungă la aeroport cu cel puțin 3 ore înainte de ora programată a zborului pentru a avea suficient timp pentru check-in, controlul de securitate și eventuale proceduri de sănătate sau de siguranță specifice fiecărui aeroport.

„Vă mulțumim pentru înțelegerea acordată în timp ce ne confruntăm cu efectele întreruperii sistemelor IT globale. Echipa Wizz Air face tot posibilul pentru a minimiza perturbările pentru clienții noștri,” a transmis compania.

Sunt așteptate potențiale perturbări pe parcursul zilei, iar Wizz Air recomandă clienților să verifice actualizările periodice și să se pregătească pentru eventuale întârzieri.

Ultima oră