șoferul bătut de patronul unei firme de transport din tălmaciu, internat în continuare la spital și supus la noi investigații medicale

Șoferul bătut de patronul unei firme de transport din Tălmaciu se află în continuare internat la spital, la Secția Neurochirurgie pentru mai multe investigații.

Un tânăr de 26 de ani, șofer la o firmă de transport din Tălmaciu, a fost bătut de patron și de mai mulți angajați când a mers să încaseze banii pentru o cursă, la sfârșitul săptămânii trecute. Bărbatul se află în continuare la spital și urmează tratament.

„Bărbatul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu în data de 12 iulie 2024, în jurul orei 13:00, conștient, cooperant, având mai multe traumatisme dobândite în urma unei agresiuni, printre care traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial. A fost internat la Secția Neurochirurgie, pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Sibiu, Cristina Bălău.

Citește și: Șofer din Sibiu snopit în bătaie de patron și câțiva colegi pentru că a cerut banii pentru o cursă. „Mi-au pus cuțitul la gât”

Ultima oră