petrecere marca pulse.sibiu cu dj internaționali, la aria rooftop

O nouă petrecere incendiară se anunță sâmbătă, la Aria Rooftop Sibiu. DJ de top vor face o atmosferă incendiară la cea de-a treia petrecere din sezonul acesta marca pulse.sibiu.

Toți cei cu chef de distracție sunt așteptați sâmbătă seara, de la ora 22:00, la Aria Rooftop. Un party de neratat, organizat de Pulse.sibiu, îi va aduce la „pupitru” pe cei trei renumiți DJ: Goldcher, venit tocmai din Franța, Albwho și Chris Hype.

petrecere marca pulse.sibiu cu dj internaționali, la aria rooftop

„Sâmbătă, 20 iulie, ne întâlnim pentru a treia oară în acest sezon la Aria Rooftop Sibiu! Alături de noi, pentru prima dată la pulse., DJ-ul francez și creatorul remixului hit “Dududu”, Goldcher, împreună cu Albwho, care revine pentru a doua oară în această vară, și Chris Hype, aflat pentru prima dată la pulse”, transmit organizatorii.

Deoarece Pulse Sibiu colaborează cu Feeric Fashion Week, petrecăreții sunt încurajați să poarte cele mai îndrăznețe ținute!

Biletele costă 50 de lei, până sâmbătă la 00.00, iar după ora 00.00 prețul este de 70 de lei și pot fi achiziționate AICI. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0727 663 867.

Ultima oră