o familiei din sibiu a dat lovitura cu o afacere cu afine. totul a pornit de la două plante cumpărate dintr-o seră
foto/ Observatornews.ro

În apropierea Sibiului, familia Vasiu a transformat o pasiune pentru natură într-o afacere de succes prin cultivarea afinelor. Pornită de la doar două plăntuţe, plantaţia lor se întinde acum pe o suprafaţă generoasă de 5000 de metri pătraţi, fiind recunoscută pentru fructele sale gustoase și sănătoase.

Doina Vasiu, pasionată de frumuseţea şi beneficiile afinelor, asigură că fiecare fruct este crescut cu grijă și fără utilizarea pesticidelor, beneficiind doar de tratamente bio cu extract de urzici. „Afina de cultură este o delicatesă pentru sănătate, apreciată în special de cei cu diabet”, explică Doina, subliniind că mulţi clienţi revin anual pentru a savura gustul desăvârşit al acestor fructe, scrie Observatornews.ro

În plus faţă de vânzarea fructelor proaspete, familia Vasiu oferă şi experienţa unică de a culege afinele direct de pe plantaţie. Clientela poate alege între fructele culese de proprietari la 30 de lei/kg sau cele culese de clienţi la 25 de lei/kg, fiecare livrare fiind însoţită de o doză de sănătate și prospeţime.

Plantaţia lor nu este doar o sursă de afine, ci şi un loc de relaxare pentru vizitatori de toate vârstele, atrăgând în fiecare vară iubitori ai naturii în căutare de fructe autentice şi o experienţă de neuitat.

Ultima oră