jovan markovic la prima declarație de la venirea sa la sibiu. ”vreau să marchez minim 10 goluri”

Noul atacant de la FC Hermannstadt, Jovan Markovic își propune să își relanseze cariera la Sibiu și să marcheze cât mai mult posibil. 

Jovan Markovic a oferit pentru Ora de Sibiu prima sa declarație în calitate de jucător al echipei FC Hermannstadt. Venit de doar două zile, atacantul încă își caută o locuință, unde să stea în următorul an cât va juca la echipa de pe malul Cibinului.

Dorit în această vară și de U Cluj și Farul Constanța, Jovan Markovic a ales să vină la Sibiu, unde s-a simțit cel mai mult dorit.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

”Știu că au fost mai multe oferte pentru mine, la Sibiu mi-a plăcut că m-au dorit cel mai mult, așa că era normal să vin aici. Discuțiile să vin la FC Hermannstadt sunt de circa două săptămâni, mă bucur că ele s-au materializat” a declarat Markovic pentru Ora de Sibiu. 

jovan markovic la prima declarație de la venirea sa la sibiu. ”vreau să marchez minim 10 goluri”

”Minim 10 goluri”

Noul vârf al echipei sibiene își dorește să marcheze cât mai mult, iar FC Hermannstadt să meargă în premieră în play-off-ul SuperLigii.

”Îmi doresc să marchez minim 10 goluri la FC Hermannstadt, vreau să marchez cât mai mult, să cresc în valoare. Nu simt că înlocuiesc pe cineva, eu sunt eu, știu ce pot, nu îmi e teamă de concurență. Mă concentrez la fiecare antrenament și știu că așa vor veni și performanțele. Ne putem bate la play-off cu Sibiul, avem jucători de calitate, dar contează mult și grupul, care este foarte unit. Asta va face diferența” crede noul jucător al sibienilor.

jovan markovic la prima declarație de la venirea sa la sibiu. ”vreau să marchez minim 10 goluri”

”Îmi doresc să joc în străinătate”

Jovan Markovic este sub contract cu Universitatea Craiova până în 2026 iar vara viitoare va reveni în Bănie. Nu exclude să joace pe viitor și în străinătate.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

”La Craiova mă gândesc, acolo sunt acasă, sunt sub contract cu Universitatea. Eu îmi propun să ajung cât mai sus, să joc în străinătate, dacă va veni vara viitoare o ofertă de afară și eu și clubul Universitatea să fim mulțumiți, de ce nu? Dacă nu, revin la Craiova, mă voi bate să luăm titlul. Poate îmi fac băieții o surpriză și câștigă titlul chiar anul asta, m-ar bucura mult, știu cât de mult se dorește asta în Bănie” a anunțat jucătorul lui FC Hermannstadt.

Atacantul a comentat și faptul că antrenorul Marius Măldărășanu a fost impresionaat plăcut de forma sa fizică. ”Nu sunt gras, sunt doar osos și înalt. Nu am pătrățele, e drept, dar nu sunt gras”.

Jovan Markovic poate debuta la echipa sibiană în următorul meci, la Cluj, cu Universitatea, coșmarul din ultimele două sezone al trupei lui Marius Măldărășanu. Meciul U Cluj – FC Hermannstadt este programat duminică, 21 iulie, de la ora 19.00.

jovan markovic la prima declarație de la venirea sa la sibiu. ”vreau să marchez minim 10 goluri”
Foto: Instagram Superliga Photos

 

 

 

 

Ultima oră