favi.ro - motor de căutare pentru decorarea casei tale 

Atunci când redecorezi sau te muți într-o casă nouă, amenajarea locuinței este unul dintre aspectele care te poate entuziasma cel mai mult. Designul interior este un domeniu în care estetica și funcționalitatea trebuie să se îmbine armonios, iar în acest sens, căutarea celor mai potrivite piese de mobilier și decorațiuni este esențială. 

Cu toate acestea, căutarea pieselor ideale de mobilă sau accesorii, care să satisfacă cerințe atât practice, cât și plăcute din punct de vedere vizual, este consumatoare de timp și uneori alte resurse suplimentare. FAVI.ro este un nume care vine în sprijinul pasionaților de amenajări interioare cu soluții care să le faciliteze misiunea de decorare sau redecorare a locuințelor. Cu o prezență deja de câțiva ani pe piața românească, acest nume este unul care s-a impus rapid pe piață datorită modului în care facilitează interacțiunea dintre magazine și cumpărători.  

FAVI, motor online de căutare mobilier 

FAVI s-a născut direct din dorința fondatorilor site-ului de a limita timpul pierdut online sau în magazinele fizice în căutarea pieselor perfecte de mobilier, pentru amenajarea sau redecorarea unui cămin. În acest caz, nu vorbim însă despre un simplu magazin online de mobilă sau decorațiuni. 

Practic, FAVI este un motor de căutare online, în care producătorii sau vânzătorii de mobilier și decorațiuni interioare își dau întâlnire direct cu clienții interesați de produsele lor. Site-ul reunește peste 250 de magazine mai mari sau mai mici de mobilă și decorațiuni interioare înscrise aici, fiind în prezent cel mai mare motor de căutare din acest sector, al amenajărilor interioare.  Astfel, clienții nu mai sunt nevoiți să ia la pas magazinele fizice sau să petreacă mult timp în magazinul online al fiecărui brand. Consumatorii pot găsi, printr-o simplă căutare online pe site, direct ceea ce îi interesează. 

Piesele de mobilier preferate, la un simplă căutare online 

Modul în care motorul de căutare de mobilier și decorațiuni FAVI și-a câștigat notorietatea se datorează, în mare parte, și interfeței prietenoase și a ușurinței în utilizare a site-ului. Practic, un utilizator interesat de achiziția de mobilă sau piese decorative poate selecta exact ceea ce îl interesează. Filtrele de selectare permit alegerea fie în funcție de tipul de piese (mobilă, decorațiuni, textile, iluminat interior), fie tematica de mobilier (de tip minimalist, retro, scandinav sau provensal), fie piese sau seturi special concepute pentru fiecare cameră în parte (living, bucătărie, dormitor, hol, camera copiilor). 

În plus, fiecare categorie este subdivizată în capitole specifice, așa că dacă vei fi interesat să achiziționezi, de pildă, taburete pentru living, tablouri de hol sau gresie pentru reconstrucția băii, tot ce ai de făcut este să selectezi această categorie și obții o vizualizare a tuturor pieselor identificate în această gamă specifică. 

De aici, poți filtra în continuare, dacă este necesar, în funcție de specificații precum culoare, preț sau altele. Printr-un simplu click pe produsul care te interesează, vei fi direcționat către pagina producătorului sau a comerciantului care și-a listat magazinul online pe acest motor de căutare. Vei putea vizualiza atât imagini cu produsul în sine, precum și descrierea detaliată a caracteristicilor de interes pentru tine, direct pe e-shopul vânzătorului.  

Cu FAVI, căutarea de mobilier nu se oprește niciodată! 

Pentru magazinele online sau micii producători care și-au înregistrat prezența în motorul online de căutare de mobilier, beneficiile se traduc printr-o vizibilitate crescută și un acces facil pentru consumator la e-shopul lor. Pentru clienți, căutarea facilă și accesibilă este cel mai mare atu pe care îl pune la dispoziția lor acest motor de căutare de mobilă și decorațiuni interioare. 

Prezent din anul 2015 pe piața din Cehia, apoi Slovacia și România, FAVI este accesat zilnic de peste 150.000 de consumatori. Fă și tu primul pas în căutarea mobilierului perfect pentru locuința ta, accesând direct acest catalog online de mobilier și accesorii!  

Ultima oră