român arestat la madrid după ce a încercat să răpească doi milionari ruși (video)

Un român a fost arestat alături de patru complici după ce au încercat să răpească doi milionari ruși la Madrid. Incidentul a avut loc în parcarea unui supermarket din Madrid, unde poliția spaniolă a intervenit prompt, eliberând victimele și arestând răpitorii. Cei cinci plănuiau să solicite o răscumpărare consistentă, cerând Bitcoin de la familiile victimelor, pentru a evita urmărirea tranzacțiilor de către anchetatori.

Potrivit autorităților spaniole, cei doi milionari ruși au fost răpiți violent de indivizi care au coborât dintr-o dubă neagră. După ce victimele tocmai se întorseseră de la cumpărături și se pregăteau să urce în mașinile lor, răpitorii i-au forțat în dubă și au plecat rapid. Poliția a fost alertată imediat, iar după o urmărire scurtă, cei cinci răpitori – trei ruși, un bulgar și un român – au fost prinși și arestați.

În duba neagră și în locuințele suspecților, poliția a găsit o cantitate mare de bani, arme și documente care indicau că răpirea era premeditată. Răpitorii monitorizaseră victimele de mult timp. Conform Digi24, cele două victime dețin o cantitate semnificativă de Bitcoin, ceea ce a motivat planul răpitorilor de a cere răscumpărarea în moneda digitală.

YouTube video

Ultima oră