incident la ceremonia de înmânare a drapelului delegației româniei pentru jocurile olimpice. o sportivă a leșinat sub privirile lui iohannis

Președintele Klaus Iohannis a înmânat drapelul României echipei olimpice care va participa la Jocurile Olimpice de la Paris, în cadrul unei ceremonii desfășurate miercuri seară la Palatul Cotroceni. În timpul evenimentului, canotoarea Alexandra Ungureanu a avut un moment de rău, dar a reușit să se recupereze și ceremonia a continuat.

Drapelul a fost primit de canotorii Ionela și Marius Cozmiuc, care vor fi purtătorii de drapel ai României la Paris. Potrivit Digi Sport, Ungureanu, legitimată la Steaua, va concura în proba de patru vâsle.

La ceremonie, sportivii și antrenorii au depus jurământul olimpic, rostit de Cătălin Chirilă (canoe), Adrian Rădulescu (antrenor înot) și Angela Gabriela Cacoveanu (arbitru gimnastică). Delegația TEAM ROMANIA, condusă de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, și George Boroi, secretar general al COSR, include 107 sportivi care vor concura în 18 sporturi.

Jocurile Olimpice de la Paris vor avea loc în perioada 26 iulie – 11 august. Printre sportivii care vor reprezenta România se numără David Popovici la înot, Cătălin Chirilă la canoe, și echipele naționale de polo și gimnastică artistică. Alte sporturi în care vor concura sportivii români includ atletism, box, gimnastică ritmică, canotaj, tenis de masă, lupte, yachting, scrimă, haltere, triatlon, ciclism, judo, tir cu arcul și tenis.

Ultima oră