csc șelimbăr joacă în prima etapă din liga 2 cu revelația sezonului trecut. programul tuturor meciurilor

CSC 1599 Șelimbăr  va debuta în noul sezon al Ligii 2 cu un meci extrem de tare, în deplasare cu Corvinul Hunedoara, deținătoarea Cupei României și echipă care joacă în preliminariile UEFA Europe League. 

Federația Română de Fotbal a organizat miercuri tragerea la sorți pentru țintarul sezonului regular 2024-2025 al Ligii 2. CSC 1599 Șelimbăr are parte de un debut foarte dificil, în deplasare cu Corvinul Hunedoara, echipă care sezonul precedent a câștigat Cupa României în finala de la Sibiu. Cel mai atractiv joc pentru ”călăreții roșii” va fi în etapa a 7-a, pe teren propriu, cu FC Voluntari, echipă unde a ajuns tehnicianul din sezonul trecut al șelimbărenilor, Claudiu Niculescu, alături de alți 5 jucători: Panos, Schieb, Gîț, Mitrea și Alexe.

Liga 2, ediția 2024-2025 vor participa în premieră 22 de echipe, care vor disputa sezonul regular în sistem tur, 21 de etape. Primele șase clasate intră cu punctajul total în play-off și mai dispută 10 etape, sistem tur-retur. primele două clasate promovează direct, iar locurile 3 și 4 dispută baraje de promovare cu locurile 13 și 14 din Superliga.

În play-out-ul Ligii 2 vor participa celelalte 16 echipe rămase, împărţite în două grupe, A şi B, cu câte opt echipe fiecare, care vor porni tot cu punctajul total acumulat. Participantele din fiecare grupă vor juca între ele o singură dată, rezultând un program de şapte etape pentru fiecare echipă. Din fiecare grupă a play-out-ului vor retrograda direct ultimele două clasate, în timp ce ocupantele locului 6 din fiecare grupă vor juca un meci de baraj în dublă manşă pentru menţinerea în Liga 2.

Noul sezon de Liga 2 este programat să înceapă în data de 3 august, însă nu este exclus să debute mai devreme cu o zi sau două, în funcție deciziile televiziunilor care dețin drepturile de televizare.

Program sezonul regular CSC 1599 Șelimbăr: 

Ultima oră