apele române nu au identificată încă sursa de poluare de pe râul cibin. mii de pești morți plutesc în continuare (video)

Mii de pești morți plutesc în continuare pe râul Cibin, din cauza poluării apei. Reprezentanții SGA Sibiu fac în continuare cercetări pentru a găsi sursa poluării.

Pești de toate mărimile au căzut săptămâna aceasta victime poluării râului Cibin. În apropierea malului râului care trece prin Sibiu, încă mai pot fi observați pești care plutesc în derivă. Zeci de sibieni au reclamat situația de pe Cibin și speră să se găsească cât mai repede vinovatul.

apele române nu au identificată încă sursa de poluare de pe râul cibin. mii de pești morți plutesc în continuare (video)

Sistemul de Gospodărire a Apelor Române Sibiu continuă cercetările pentru identificarea sursei de poluare. Echipele au făcut investigații pe cei 16 kilometri ai râului Cibin, precum și pe afluenți. „Încă facem cercetări. Este vorba despre 16 kilometri de râu, plus canale deschise de desecare și afluenți. Așteptăm analizele de laborator, iar pe urmă vedem cine folosește substanțele respective”, a spus purtătorul de cuvânt al Sistemului de Gospodărire a Apelor Române Sibiu.

Citește și: Poluare pe râul Cibin în municipiul Sibiu. Mii de pești morți plutesc în derivă (foto, video)

Ultima oră