antrenorul de la csc șelimbăr, primele concluzii după cantonamentul echipei în turcia

Noul antrenor principal al CSC 1599 Șelimbăr, Constantin Schumacher a vorbit pentru siteul oficial al clubului despre stagiul de pregătire de la Bolu (Turcia), care se va finaliza vineri. 

Tehnicianul echipei șelimbărene este mulțumit de condițiile de pregătire din Turcia, mai ales că echipa sa a evitat astfel canicula din țară.
”Condițiile de antrenament sunt foarte bune, vremea este prielnică, am auzit că în România este caniculă, aici vremea ne permite să ne antrenăm. Am obținut 2 rezultate bune cu două echipe la un nivel foarte bun, din prima și a doua ligă din Turcia. Băieții se antrenează cum trebuie, nu este ușor să ai două antrenamente pe zi. Se adaptează la stilul de joc al unui nou antrenor și asta poate dura timp” a declarat Schumacher. 
La Bolu, ”călăreții roșii” au remizat cu două echipe puternice din Turcia, 1-1 cu Kokaelipsor (Liga 2) și tot 1-1 cu Gaziantep (Liga 1).
Miercuri, amical cu Ankara Keçiörengücü
Tehnicianul este mulțumit de dorința arătată de ”călăreții roșii” în stagiul de pregătire de la Bolu.  ”La capitolul aspecte pozitive este de menționat atitudinea băieților și felul în care ei se comportă, arată dorință. Mai avem lucruri de stabilit și de pus la punct, dar este normal, fiind mulți jucători noi în lot. Vom mai avea miercuri un meci amical cu o echipă din Liga 2 turcă, Ankara Keçiörengücü, după care urmează ca vineri seara să ne întoarcem spre România” a mai spus Constantin Schumacher. 
Miercuri, CSC 1599 Șelimbăr va disputa ultimul test de la Bolu, cu Ankara Keçiörengücü, care evoluează în eșalonul secund din Turcia. 
Echipa sibiană și-a restructurat complet lotul în acestă vară, după ce majoritaea jucătorilor din sezonul trecut au ales să plece.
Echipa din Șelimbăr are 12 jucători noi în lot: portarii Rareș Măluțan și Marian Brașoveanu, fundașul dreapta Benjamin Hanzu, fundașii centrali Cătălin Gogor și Luca Popa, fundașul stânga Sorin Șerban, mijlocașul dreapta Lucian Buzan, mijlocașii Bogdan Rotar și Tudor Butucel  și atacanții Cosmin Bucuroiu, Vitaliy Nerukh și Matko Babic. 

 

antrenorul de la csc șelimbăr, primele concluzii după cantonamentul echipei în turcia

Ultima oră