mamă din șelimbăr amenințată cu moartea de propriul său fiu. poliția l-a ”premiat” cu o brățară de monitorizare electronică
Sursă foto: IGPR

Un tânăr de 24 de ani, din Șelimbăr a fost ”premiat” de Poliție după ce și-a amenințat mama cu moartea.

”La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 10:00, o femeie din Șelimbăr a sesizat prin apel 112 faptul că, la aceeași dată, fiul său, în vârstă de 24 de ani, aflat în stare de ebrietate, în urma unei discuții în contradictoriu, ar fi amenințat-o cu moartea.

 În urma evaluării efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului privind riscurile la adresa integrității fizice a victimei, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, printre obligațiile impuse bărbatului numărându-se și aceea de a nu se apropia de femeie la o distanță mai mică de 200 de metri.

Pentru urmărirea modului de respectare a măsurilor dispuse, bărbatului i s-a montat un dispozitiv de monitorizare electronică. ” transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

În cauză, la nivelul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de amenințare.



Ultima oră